Om företaget

JMR Entreprenad AB grundades 2001 av Juha Raninen, som har erfarenhet av entreprenadbranschen sedan 1985. JMR Entreprenad AB har ett uppriktigt intresse för sina kunder och håller hög kvalitet på både stora som små projekt . Vi som jobbar på företaget har känsla av engagemang och professionalism i allt arbete vi utför och våra ledord är kvalitet och ansvar för alla våra projekt. JMR Entreprenad AB och dess medarbetare med inhyrd personal har förmågan att bygga och förvalta allt från det enklaste till det mest komplexa projekt till ett trevligt och framgångsrikt slutresultat.

Vi håller alltid kontakt med kunden angående arbetets framskridning och med ekonomisk uppföljning. JMR Entreprenad AB kvalitetsdokumenterar alla sina arbeten genom digitala fotografier.

Företaget håller med en modern maskinpark och har miljöoljor i maskiner och lastbilar. All utrustning är av högsta kvalitet vilket gör personalens arbete lättare och minimerar skador både på yttre miljö och personal.

JMR Entreprenad AB har som mål att alltid avsluta påbörjade projekt innan nya påbörjas, vilket gör att arbetet hos våra kunder går snabbt och smidigt och med ett bra resultat.

JMR Entreprenad AB utbildar sin personal och ser till att alla har kvalifikationer för det arbete de skall utföra.

 

reklambyrå